Testimonials


Hj. Kassim Bahtiar

Sungai Buloh

Terima kasih siapkan rumah saya dgn cepat. Semalam minta quotation, hari ni dah datang buat. Kami sekeluarga tak perlu pindah pon dalam tempoh renovation tu. Memang best la kontraktor ni. Part gimik kabinet dapur memang lucu, kering je dorg install. Terkejut sbb cantik tapi tak order pun. Last-last baru project manager bagitau ni complimentary gift.


En. Radhi Hashim

Sepang

Saya puas hati dgn design plaster siling kat rumah saya.. design ikut yang kita nak.. memang puas hati sangat.. siap dapat kipas free lagi.. overall.. memang recommended la kontraktor ni..


Pn. Siti Shamsiah

Shah Alam

Saya selalu tengok orang renovate rumah bahagian sedia ada selalunya berdebu masa renovate. Bahagian kebersihan memang saya salute dengan diorang ni. Pekerja tak tinggal barang kerja lepas habis kerja dan letak kanvas antara ruangan. Saya dan suami puas hati sangat. Memang saya rekomen company ni.
 


En. Saiful Badri

Kajang

Harga tak mahal, mampu dengan simpanan kami anak beranak. At least dah ade dapur basah dalam rumah. Dapat free wet kitchen cabinet. Kira bonus bagi bajet kami sekeluarga.  Memang puas hatilah dengan hasil kerja.


En. Kamil Ahmad Shah

Kuala Selangor

Ayah saya selesa dan puas hati dengan hasil kerja. Alhamdulillah, 2 minggu dah siap ubah suai rumah. Memang tak banyak kerenah urusan dengan team Nusara PMC ni.
Switch To Desktop Version